Pishina Dimërore

Pishina e Hotel-Bar-Restorant "EKLIPS" është me të vërtetë e mrekullueshme. Përmasat: 9 m x 22 m. Të gjitha parametrat bashkëkohore. Ujë i ngrohtë në verë dhe në dimër. Ka gjithashtu 30 shazllone dhe sauna bashkëkohore.

Një kënd i pishinës është rezervuar për fëmijët e të gjitha moshave.

Një e veçantë tjetër e hotelit tonë janë edhe ambientet për sauna dhe palester.

Çmimet e pishines dimerore janë:

1.000 Lek për te rriturit.

700 Lek për fëmijët deri ne 12- vjec.

Per grupe mbi 10 persona cmimet jane:

800 Lek për te rriturit.

500 Lek për fëmijët deri ne 12- vjec.

Si dhe ne ofrojme sherbim pishine me abone mujore 8- seanca:

6.400 Lek për te rriturit.

3.200 Lek për fëmijët deri ne 12- vjec.

Abone ekip noti 4.800 Lek

Sauna dhe palester 500 Lek

Pishina Verore

Pishina verore është ndërtimi më i ri që është bërë në kompleksin tonë me standarte bashkëkohore.

Sipërfaqja e pishinës është rreth 300 m2 me thellësi të përshtatshme për të rritur nga 1.8m - 2.20m

dhe nje mini pishinë vetëm për fëmijë. Pishina Verore ka nje kapacitet prej 100 shazllone është e hapur

non-stop 24h dhe krahës saj ofrohet edhe shërbimi i picerisë dhe i barit.

Çmimet e pishines verore janë:

300 Lek për fëmijët

600 Lek për te rriturit.Foto Galeri